Helft Tenacious D op Pukkelpop

Pukkelpop vult zijn affiche aan met Kiesza, The Kyle Gass Band, Redlight, Bo Saris en Glass Animals.

Er is geen reden om stil te zitten op deze Pukkelpopeditie. Volgende reeks nieuwe namen bevat alles van onversneden pop over broeierige soul tot badass rock ’n roll.

Het nieuwe housey popfenomeen Kiesza bekleedt momenteel de tweede plaats in de Ultratop met ‘Hideaway’ en maakt haar Belgisch live-debuut op vrijdag 15 augustus. Een dag eerder bestijgt The Kyle Gass Band het Pukkelpoppodium. The Kyle Glass Band is de kleine kletskop die naast Jack Black het schitterende duo Tenacious D vormt. Hij en zijn makkers dompelen je onder in hun wereld van hardrock en humor.

Verder doet Redlight het na zijn onvolprezen dj set in 2013 nu ook live, passeren Bo Saris en zijn heerlijke soulstrot deze zomer in Kiewit en maken we kennis met Glass Animals, de nieuwe Britse indie-lievelingen die Alt-J fans absoluut moeten checken.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 3 =