Dour Festival rondt affiche af met 230 bevestigde acts

Dour Festival heeft gisteravond de programmatie voor zijn 26ste editie in schoonheid afgesloten. Onder meer Cypress Hill, Within Temptation, Bonobo, Hercules & Love Affair, Blonde Redhead, Son Lux en BadBadNotGood vervolledigen de affiche.

Na meer dan zes maanden intens werk, meer dan 60 000 km reizen, honderden concerten, ongeveer 10 000 e-mails en 230 bevestigde groepen, is het hele festivalteam van Dour Festival klaar om vol enthousiasme de volledige affiche voor de 26ste editie voor te stellen. De karakteristieke affiche wordt gevuld met erg mooie namen. Dour Festival schotelt alweer een unieke, alternatieve en knetterende programmatie voor, waarbij het evenwicht tussen mythische artiesten, helden en legendes enerzijds en nieuwe ontdekkingen en verscheidenheid anderzijds, erg belangrijk blijft. Deze editie zal nogmaals het verfrissende en baanbrekende karakter van het Dour Festival onderlijnen.

Nieuw op de affiche zijn in alfabetische volgorde A-Trak (hip-hop set), BadBadNotGood, Blonde Redhead, Bonobo, Cairo Liberation Front, Cheveu, Chromeo, Corbillard, Crash, Cypress Hill, D-Bangers, Dengue Dengue Dengue!, Diablo Blvd, Frànçois & The Atlas Mountains, FùGù Mango, Hercules & Love Affair, Johnny Flynn & The Sussex Wit, Jonwayne, Joker vs Swindle, Kadebostany, Lisa Leblanc, Madlib, Moaning Cities, Plastician vs Hatcha feat. Crazy D, Rykers, Son Lux, Stand For Truth, The Tangerines en Within Temptation.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 7 =