Tool eindelijk klaar met zesde album?

Er is zojuist een klein feestje losgebarsten in delen van de enola loft, dus we houden het kort en zakelijk: Tool — de allerbeste heavy band sinds Led Zeppelin het zonder John Bonham moet doen — zou klaar zijn met zijn nieuwe album.

Dat wist gitarist Adam Jones toch te melden aan een bron van CraveOnline, net voor een Amerikaans concert. “Zou”, dus, want de band houdt wel van een geintje en werkt intussen ook alweer acht jaar aan de opvolger van 10,000 Days.De tekenen zijn echter gunstig. Na het jaren bij een droog “we zijn bezig” te hebben gehouden, heeft een bandlid gemeld dat ze klaar zijn en tourt de group momenteel doorheen de VS met een naar verluidt indrukwekkende show.

De omens zijn dus alvast goed, zo lijkt het, maar we wachten nog op de definitieve bevestiging van onze ingewandenlezer. Van op dit kleine feestje hopen we alvast dat dit opwarming is voor een Europese tour, albumrelease en enkele als vanouds verpletterende concerten in onze buurt.

Maar: “Zou”, dus. Knoop dat veiligheidshalve maar in uw oren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =