Guided By Voices lost nieuwe single

Indiefans aller landen spits de oren, want op 19 mei komt een nagelnieuw album van Guided By Voices uit! Vooruitgeschoven single “Bad Love Is Easy To Do” kan u nu al aanhoren op de Soundcloudpagina van Fire Records, het platenlabel van de band.

Robert Pollard, Tobin Sprout en co namen het kleinood op tijdens de ‘polar vortex’ die de VS afgelopen winter onder een meters dik sneeuwtapijt legde. Niet verwonderlijk dus dat de band het album Cool Planet titelde. Verder kunnen we u nog meegeven dat het ding achttien tracks zal bevatten, dat het werd geregistreerd in de Cyberteknics-studio in Dayton, Ohio en dat Pollard naar eigen zeggen “zijn beste werk zeer dicht wist te benaderen.” Dolletjes!

De band mag trouwens meteen ook de titel van ’s werelds meest productieve rockband opeisen. In minder dan vier jaar tijd is dit immers al het zesde full album waarmee Pollard en de zijnen op de proppen komen. En dan zwijgen we nog over de trits EP’s, singles en soloplaten die in die periode op de wereld werden losgelaten. Nog eens dolletjes!

Eerste single “Bad Love Is Easy To Do” kan u hier beluisteren. Oh ja, en als uitsmijter geven we u nog de tracklijst van Cool Planet mee:

Cool Planet:

 1. Authoritarian Zoo
 2. Fast Crawl
 3. Psychotic Crush
 4. Costume Makes the Man
 5. Hat of Flames
 6. These Dooms
 7. Table at Fool’s Tooth
 8. All American Boy
 9. You Get Every Game
 10. Pan Swimmer
 11. The Bone Church
 12. Bad Love is Easy to Do
 13. The No Doubters
 14. Narrated by Paul
 15. Cream of Lung
 16. Males of Wormwood Mars
 17. Ticket to Hide
 18. Cool Planet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien + twee =