Karrevracht nieuwe namen voor Dour Festival

Dour Festival bouwt gestaag verder aan zijn programma en voegt alles bij elkaar 22 namen toe aan zijn affiche. Deze nieuwe lichting bevat onder meer Kaiser Chiefs, Tyler, the Creator, Skip The Use, Bakermat, Slow Magic en Darkside.

In alfabetische volgorde zijn het volgende namen die aan de affiche worden toegevoegd: Acid Arab / Bakermat / Blawan / Boris Brejcha / Darkside (Nicolas Jaar & Dave Harrington) / Exodarap / Fixpen Singe (Caballero + Lomepal + Fixpen Sill) / Fred V & Grafix feat. MC Melon / Gorgon City / JCR / Kaiser Chiefs / L’Or Du Commun & Roméo Elvis / La Smala / Macky Gee & Harry Shotta / Mala In Cuba / Midland / Rone (live) / Sinjin Hawke / Skip The Use / Slow Magic / Sohn / Tyler, the Creator.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + vijftien =