Gladiolen pakt sterk uit

Gladiolen pakt vandaag uit met niet minder dan 22 nieuwe namen. Op de affiche prijken sinds vanochtend ook Novastar, The Opposites, The Sore Losers, The Levellers, Delv!s en talrijke andere interessante namen.

Op vrijdag 6 juni haalt Gladiolen met Novastar een absolute topper naar Olen. De groep rond zanger Joost Zweegers is na 5 jaar radiostilte weer helemaal terug met een nieuw album. Naast het kersverse werk zullen uiteraard ook hun grootste klassiekers op de setlist staan. Ook een exclusief concert van de populaire Nederlandse hiphopgroep The Opposites prijkt die dag op het programma. Zij spelen dit jaar slechts op een paar Belgische festivals.

De stevige gitaren van The Sore Losers en Horses On Fire veroveren ook een plaatsje op de Main Stage. Op de DJ-podia krijg je ondertussen dankzij onder andere Nadiem Shah, The Mixfitz en Laston & Geo de beste beats voorgeschoteld, waarna Stubru-fenomeen Gunther D de afterparty zal verzorgen.

Zaterdag gaat het feest onverminderd voort. De komst van publieksfavorieten Clouseau en Flip Kowlier werd reeds eerder aangekondigd. Zij krijgen het gezelschap van de legendarische Engelse folkrockgroep Levellers en de Nederlandse rapper Kraantje Pappie. Ook het jonge talent van Delv!s en King Dalton krijgt zijn plaats op het hoofdpodium terwijl DJ Bobby Ewing, Soul Shakers, DB Vox en vele anderen achter de draaitafels zullen plaatsnemen. Een overzicht van alle tot op heden bevestigde namen vind je op de officiële Gladiolen-website.

Gladiolen vindt plaats op 6 en 7 juni. Info en tickets: www.gladiolen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + drie =