Affiche Instant Karma krijgt vorm

In het laatste weekend van de paasvakantie organiseren de Vzw’s Jong Oostende en De Zwerver opnieuw Instant Karma. De tweede editie van het tweedaagse festival zal doorgaan in CC De Grote Post en Krush Club in Oostende. In totaal wordt gewerkt met 4 podia/DJ-booths. De organisatoren presenteren vandaag een flinke lading nieuwe namen. De ticketverkoop gaat meteen van start.

Op vrijdag 18 april wordt er dance, hiphop, reggae en soul geserveerd. Het festival serveert dan concerten van Delv!s, Coely, Gangthelabel en Nadiem Shah. DJ’s van dienst zijn Iron, Last Warning Post, Nukov & Yelmet, Gueush en Pfeffer.

Zaterdag 19 april wordt een onvervalste rock ’n roll dag met veel aandacht voor alle subgenres die momenteel de toon aangeven, garage, psychedelica en shoegaze. Met concerten van The Sore Losers, Sleepy Sun, The Spectors, Alpha Whale, The Glücks, Little Trouble Kids, La Luz en White Mistery. Achter de decks zijn die dag Hindu Radio DJ’s en Take Me Out DJ’s.

Info en tickets: www.instantkarma.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + achttien =