Incrock met Soldout, Babylon Circus, Suarez en meer

In Incourt, een plaatsje tussen Tienen en Waver, viert Incrock tussen 2 en 4 mei zijn tiende editie. De affiche wordt vandaag opgeluisterd met een aantal nieuwe bevestigingen waaronder Babylon Circus en Bastian Baker. Het slotconcert op 4 mei is voorbestemd voor de populaire Waalse band Superlux.

Incrock gaat van start op vrijdag 2 mei met optredens van Chicos Y Mendez, Disiz, Gandhi, Les R’tardataires, Noa Moon, Raggasonic, Sttellla, The Excitements, The Toxic Avenger, Unidad Soundsystem, Vismets, Zentralheizun of Death Des Todes, No Ceremony en Babylon Circus. Black Strobe, Dalton Télégramme, Deportivo, Die! Die! Die!, L’Entourage, Ooz Band, Raggasonic, San’Yyla, Suarez, Surkin, Antoine Chance en Les Gauff’ geven op zaterdag 3 mei van van jetje. Op zondag 4 mei ten slotte mogen Akua Naru, Bastian Baker, Gaetan Roussel, Hippocampe Fou, Kaaris, Kid Noize, Les Fatals Picards, Lino et Arsenik, Michel Fugain, Saint André, Scylla, Soldout, The Oddword en Vegas de Bühne op.

Info en tickets: www.incrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 8 =