Kraampjes langs de weg verdwijnen tijdens Rock Werchter

De eet- en drankkraampjes langs de wegen tijdens Rock Werchter verdwijnen uit het straatbeeld en krijgen in de plaats een marktplein dat Live Nation zelf zal uitbaten. Ook enkele campings zullen vanaf dit jaar worden uitgebaat door de festivalorganisatie zelf.

De kraampjes langs de weg in Haacht verdwijnen op vraag van de veiligheidsdiensten. Tijdens interventies is het voor hen makkelijker werken op een weg zonder dergelijke standjes. Live Nation, de organisatie achter Rock Werchter, zal in de plaats zelf een marktpleintje uitbaten met dranktogen, eetstanden en animatie. Dat marktpleintje is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen zonder festivalticket. Verenigingen kunnen medewerkers leveren om er te werken, naar hun zeggen voor 7 euro per uur en een festivalticket.

Live Nation baat vanaf dit jaar ook zelf enkele campings uit. Het huurt daarvoor gronden van het West-Vlaamse slachthuis, dat de gronden in zijn bezit heeft en jarenlang voor de uitbating van die campings instond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 1 =