Massive Attack, Daughter en Giorgio Moroder op Les Ardentes

Op de affiche van Les Ardentes duiken dezer dagen een pak mooie namen op. Kregen we enkele weken geleden nog Mark Lanegan Band en Caribou voorgeschoteld, dan is het vandaag aan klinkende namen zoals Massive Attack, Giorgio Moroder en Daughter om het mooie weer te maken.

Les Ardentes trekt meer dan ooit de kaart van indie, rock, pop, electro en hiphop. Dat blijkt alweer uit de nieuwe lichting namen die vandaag zijn vrijgegeven. Op 11 juli treden Kate Boy en de legendarische Giorgio Moroder er op. Julia Holter en Earl Sweatshirt maken zich op voor een concert op 12 juli en nog een dag later mogen Ben L’Oncle Soul, het wondermooie Daughter en de triphoppers van Massive Attack het podium op.

Les Ardentes vindt plaats tussen 10 en 13 juli langs de Maas in hartje Luik. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + 20 =