Massive Attack exclusief naar Les Ardentes

Massive Attack, het cultcollectief uit Bristol dat vandaag als duo door het leven gaat, staat komende zomer exclusief op Les Ardentes in Luik.

Massive Attack behoort ongetwijfeld tot de voornaamste bands uit de jaren 90. Als grondlegger van een sound die herkenbaar is tussen duizenden, behoort Massive Attack onmiskenbaar tot één van de groepen die een nieuwe stijl heeft ontwikkeld. Met klassiekers als “Blue Lines”, “Protection”, “Heligoland”, “Teardrops” en uiteraard “Mezzanine” is hun invloed vandaag nog duidelijk voelbaar. De groep, die bestaat uit Robert Del Naja en Daddy G, tekende vorig jaar haar platencomeback met het uitbrengen van de EP “Ritual Spirit” en beklimt na vier jaar opnieuw het podium van Les Ardentes met een gloednieuwe show.

Les Ardentes vindt plaats van 6 t/m 9 juli in Luik. Info en tickets: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 + 11 =