Putrock komt met Kick-Off Party

Nu Kerstmis gepasseerd is, komt Putrock festival met een vervroegd nieuwjaarscadeau. Op 9 mei, daags voor Putrock, gaat het festival van start met een spetterende Kick-Off Party.

Vanaf 21u zullen Dj-Mania winnaar Gewelt, Drum & Bass-whizzkid Speedwagon, Antwerps party-eskadron Laston & Geo en botsautokoning Gunther D opnieuw leven in de Beringse mijnen blazen.

In aanloop van het festival vindt op 13 februari in C@rt te Beringen ook nog het Putrock Comedy Café plaats. Met het voltallige podium van Comedymania 2013 en Youssef El Mousaoui in de hoofdrol. De jaarlijkse PutrockRally met bands gaat door 21 februari in Jeugdclub Beverlo.

Tijdens het festival mag u zich op 10 mei verwachten aan het gekende recept van Rock, Pop, dance en comedy verspreid over 4 podia te midden de historische gebouwen van de koolmijnsite in Beringen. De eerste namen voor de Putrock-zaterdag worden in januari verwacht.

Alle info: www.putrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × twee =