Rock Werchter bevestigt nu ook Bastille

Bastille komt op donderdag 27 juni naar het festivalpark in Werchter en vervoegt daarmee de affiche waarop eerder die dag al o.a. P!NK en Vance Joy prijkten. En ook voor zondag 30 juni is een nieuwe naam gekend, al wordt die nog niet officieel bevestigd door de organisatie. Mac DeMarco kondigt op zijn website zijn komst aan.

Bastille stapt in 2012 met grote ambities de poparena binnen. Vanaf de vierde single ‘Pompeii’ (2013) doet de groep al mee met de grote jongens. Het levert hen een opgemerkte eerste passage in Rock Werchter’s KluB C op. Binnen het jaar is ze een veelverkoper, Break-through Act van de Brit Awards 2014 en palmt de Britse band de Main Stage van Rock Werchter in. Bastille verkocht sindsdien bijna 10 miljoen albums. Meezingers als ‘Laura Palmer’, ‘Good Grief’ en ‘Happier’ zijn al een paar miljard keer gestreamd. De ingrediënten van dat succes: de tomeloze energie van Dan Smith, de hoogst entertainende live shows en de complete toewijding aan de fans. Op Rock Werchter 2019 stellen ze ‘Doom Days’ voor, hun derde album dat later dit jaar verschijnt.

De voorlopige dagindeling ziet er inmiddels als volgt uit:

Donderdag 27 juni: P!NK, Bastille, Paul Kalkbrenner, Vance Joy, Bang Bang Romeo.

Vrijdag 28 juni: Tool, The Cure, Bring Me The Horizon, Kylie, Years & Years, Weezer, The 1975, Jungle, Nothing But Thieves, Tom Misch, Kurt Vile & The Violators.

Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons, Florence + The Machine, Macklemore, The Blaze, Two Door Cinema Club, Miles Kane, Clean Bandit.

Zondag 30 juni: Muse, Underworld, Mac DeMarco, Yungblud.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 + 3 =