Anna Calvi belooft “One Breath” tegen oktober

Persoonlijker, reflecterend en kwetsbaar: dat zal One Breath, de opvolger van Anna Calvis gelauwerde titelloze debuut worden. Dat beloofde een persbericht vandaag toch. Op 7 oktober moet de plaat in de winkel liggen.

Het is al van 2010 geleden dat Calvi zo indrukwekkend haar neus aan het venster stak dat haar debuutplaat meteen een nominatie voor de prestigieuze Mercury Prize in de wacht sleepte. Maar dat lange wachten wordt nu beloond met een opvolger die door La Calvi zelf wordt omschreven als “het moment voor je jezelf moet openstellen. Over hoe afschrikwekkend dat is: beangstigend en opwindend. Maar de plaat zit ook tjokvol hoop, want wat er ook moet gebeuren, het is nog niet gebeurd.” Samengevat heeft dat volgens het persbericht een plaat opgeleverd die het evenwicht houdt tussen optimisme en wanhoop, schoonheid en lelijkheid. Eén die de vurigheid van het debuut behoudt, maar tegelijk instinctiever en urgenter is met een breder spectrum aan emoties.

En heeft dat ding een tracklist? Jawel, dat ding heeft een tracklist.

One Breath:

 1. Suddenly
 2. Eliza
 3. Piece By Piece
 4. Cry
 5. Sing To Me
 6. Tristan
 7. One Breath
 8. Love Of My Life
 9. Carry Me Over
 10. Bleed Into Me
 11. The Bridge

One Breath komt ook uit op een special edition LP met een bonus-7” met twee exclusieve tracks: “Endless World” en “1970s Wind”.

En er is ook een teaser:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vijf =