Subbacultcha! organiseert voor tweede keer Wastelands

Het zomert aan de Grindbakken van de Gentse haven. Op 10 augustus vindt er alweer het Wastelandsfestival van Subbacultcha! plaats. Voor de tweede editie zakken zeven bands uit binnen- én buitenland af.

Uit de dieptes van Gent ontstond vorig jaar het Wastelandsfestival. Na de eerste succesvolle editie, lukte het opnieuw om een knappe line-up voor te schotelen.

Ditmaal zakken o.a. songwriter en gitaarheld Steve Gunn -de rechterhand van Kurt Vile-, popartieste U.S. Girls en de bluesgrillen van Ignatz & De Stervende Honden naar Gent af. Zij staan er naast Trailblazer, Mark McGuire, Dracula Lewis en Huerco S. op het podium. De 160-meter lange betonnen structuur van de Grindbakken zal op z’n grondvesten daveren.

Maar da’s niet alles. Wastelands dacht ook aan gezonde voeding voor de festivalganger en serveert enkel veganistische voeding en glutenvrij bier.

Voor een ticket betaal je twintig euro in voorverkoop. Je vindt ze op de website en bij Faja Lobi, Vlaanderenstraat 2, Gent. Voor Subbacultcha!-leden is het gratis.

Het Wastelands festival gaat door op 10 augustus aan De Grindbakken, DOK Noord 5 in Gent. Alle info vind je op www.subbacultcha.be/2013-05-28/wastelands13.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + 18 =