Nieuw album These New Puritans verschijnt 10 juni

Het nieuwe album van de Britse artrockband These New Puritans verschijnt 10 juni. Het heet Field of Reeds en komt uit bij Infectious Music/PIAS.

Het is het derde album van TNPs, zoals de band soms kortweg wordt genoemd. Het kwartet debuteerde in 2008 met Beat Pyramid, nadat al wel enkele singles en ep’s waren verschenen. In 2010 kwam Hidden uit.

Er is verder nog weinig over Field of Reeds bekend. Op de site van de band staat een korte mededeling van drummer George Barnett: “hello people of the world wide web. we are releasing a new album. it’s called ‘Field of Reeds’. more information soon. but for now here is a short video for you to watch, love george +TNP”

En dit is dan die video:

De eerste concertdata:

8 juni Tokio, Garden Hall, Hostess Club Weekender
17 juni Parijs, Café de la Danse
19 juni Londen, Heaven
26 Berlijn, Heimathafen Neukölln

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vijf =