Rock Werchter voor de vijfde keer beste festival

Rock Werchter is gisteren voor de vijfde keer onderscheiden met de ILMC Arthur Award voor “Beste Festival”. Organisator Herman Schueremans nam deze prestigieuze sectorprijs in ontvangst tijdens een feestelijke gala uitreiking in The Savoy in Londen.

De andere genomineerden in de categorie “Beste Festival” voor 2012 waren Cornbury (Verenigd Koninkrijk), Roskilde Festival (Denemarken), Exit (Servië) en Paléo Festival (Zwitersland).  Rock Werchter wordt internationaal erkend om zijn puike organisatie en steeds indrukwekkende line-up. Deze prijs onderstreept opnieuw welke faam Rock Werchter geniet op wereldschaal.

De ILMC brengt jaarlijks meer dan 1500 professionals uit de live muziekindustrie in Londen samen. De conferentie vond voor het eerst plaats in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de belangrijkste samenkomsten voor oa. promoters, agents, managers, festivalorganisatoren en productiemensen uit meer dan 40 landen. Traditiegetrouw worden tijdens deze conferentie de Arthur Awards uitgereikt.  Een shortlist, opgesteld door key spelers uit de sector, wordt voorgelegd aan meer dan 3000 stemgerechtigde professionals. Het zijn hun stemmen die in 9 verschillende categorieën de winnaar bepalen.

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in Werchter. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + veertien =