Clubcircuit radio voortaan op Deezer

De clubs van het Clubcircuit lanceren in samenwerking met Deezer, de online muziekstreamingdienst, vanaf 30 januari 2013 hun eigen radio op www.clubcircuit.be en via de website van Deezer. Zeven clubs bieden daarnaast nog eens een aparte player op hun eigen website waar de bezoekers kennis kunnen maken met het concertaanbod. Met dit initiatief stapt het Clubcircuit mee in het streamingverhaal, nadat het eerder al pionierde met een eigen podcast.

“De Clubcircuit radio is voor muziekfans de ideale manier om zich wat meer te verdiepen in de bands die te zien zijn in de clubs van het Clubcircuit. Daarnaast laat het de muziekliefhebbers ook toe om nieuw talent te ontdekken. Iets waar ook wij met Deezer voor staan. Fans kunnen nu zowel on- als offline overal naar de groepen luisteren die de komende maand te zien zullen zijn in de verschillende clubs”, aldus Johan Van Roy, managing director van Deezer Benelux.

“In 2006 lanceerden we al een eigen podcast. Daarmee waren we een van de eerste organisaties die dat deed”, schetst Marc Steens, coördinator van Clubcircuit. “Maandelijks geven we daarin een overzicht van wat er in de clubs op het programma staat. Via het platform van Deezer stappen we nu ook mee in het streamingverhaal. Op termijn willen we dit verhaal ook doortrekken naar Borderlive, onze populaire smartphone applicatie.”

Deelnemende clubs met Deezer radio zijn: 4AD, Nijdrop, N9, Democrazy, VK*: concerts, De Zwerver en Clubcircuit. Op de officiële website van deze clubs vind je ook een geïntegreerde player.

Meer info over de deelnemende clubs en de samenwerking tussen vzw Clubcircuit en Deezer vind je op www.clubcircuit.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − twee =