Rock Werchter pakt uit met Sigur Rós, Netsky, Band Of Horses en meer

Zeven namen prijken er tot op heden op de affiche van Rock Werchter 2013. De roep om meer is groot en wordt gehoord. Vandaag worden er 20 namen aan het programma toegevoegd!

Nieuw op donderdag 4 juli zijn Airbourne en Netsky (live) op de Main Stage, Jessie Ware in de Marquee en Bloc Party en Sigur Rós in The Barn. Dat Volbeat en Green Day die dag op de Main Stage aantreden was reeds bekend gemaakt.

Op vrijdag 5 juli vervoegen Two Door Cinema Club, The Script en Phoenix de eerder aangekondigde Kings of Leon en Blur op de Main Stage.  C2C zorgt voor feest in de Marquee. En met Richard Hawley wordt de toon meteen goed gezet in The Barn.

Voor zaterdag 6 juli was tot nog toe slechts één band gekend: Rammstein.  Het programma wordt alvast aangevuld met Graveyard op de Main Stage, Disclosure in de Marquee en Django Django in The Barn.

Depeche Mode en Editors zullen op zondag 7 juli Rock Werchter 2013 in grote stijl afsluiten. Maar voor het zo ver is, treden A Day To Remember, Band of Horses en Thirty Seconds to Mars op de Main Stage op. Nu al zeker voor de Marquee zijn Passenger en Asaf Avidan.  Voor The Barn zijn Alt-J en Of Monsters and Men bevestigd. De affiche van Rock Werchter 2013 wordt in de komende weken verder aangevuld.

Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vier =