Best Kept Secret Festival lost 11 nieuwe namen

Ook bij onze noorderburen van Best Kept Secret Festival zijn heel wat namen aan de affiche toegevoegd. Onder meer Belle And Sebastian, Modest Moude, The Maccabees en Efterklang geven er deze zomer present.

Best Kept Secret Festival kon recent al uitpakken met klinkende namen zoals Alt-J, Arctic Monkeys en Sigur Ros, en voegt daar vandaag een flinke schep aan toe. Elf bands komen de line-up aanvullen: Belle And Sebastian, Modest Mouse, The Maccabees, Efterklang, Swans, Balthazar, Temples, Wave Machines, Thomas Azier, Cashmere Dat en Splashh.

Best Kept Secret Festival vindt plaats van 21 t/m 23 juni in het Nederlandse Hilvarenbeek. Info en tickets: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − 3 =