Affiche dunk!festival vervolledigd

De affiche van het Zottegemse dunk!festival is nu helemaal compleet. De Gentse metalband Drums Are For Parades en het Zweedse pg.lost werden aan de affiche toegevoegd.

Voor Drums Are For Parades is het de eerste keer op dunk!festival. De Gentenaren zullen op de zaterdag van het festival optreden. Pg.lost speelde in 2010 al in Zottegem. Het viertal bracht dit jaar nog de langspeler Key uit.

De postrockdriedaagse vindt plaats op 29, 30 en 31 maart 2013 in de Bevegemse Vijvers in het Oost-Vlaamse Zottegem. Een ticket voor vrijdag kost 30 euro. Voor zaterdag en zondag betaal je 40 euro. Voor een combiticket tel je 85 euro neer. Bij wijze van opwarming heeft de organisatie deze fantastische video in elkaar geknutseld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 6 =