Is er anders nog iets goed op tv? Nieuwe series!

Heel af en toe – niet te vaak, mind you, laten we onze tv-redacteur Raf “ja, dat is mijn echte naam” Njotea even uit zijn vochtige kelder om verslag uit te brengen van de al dan niet geweldige series die hij in de tussentijd heeft gezien. Daarna geven we hem wat zalf tegen zijn oogontstekingen, minimale mondvoorraad en een emmer, zodat hij weer een paar maanden voort kan. Kan u nagaan hoe blij hij is dat hij ondertussen wat bijstand heeft gekregen van onze filmman Jimmy Van der Velde.

De buit is deze keer indrukwekkend. Game of Thrones! The Newsroom! Hung! En nog veel meer! Uitroepteken! En dan te bedenken dat er nog veel en veel meer lekkers te vinden is op onze “reeksen”-pagina, inclusief pareltjes als The Sopranos, Breaking Bad, Deadwood, Battlestar Galactica en ga zo maar door. Neenee, geen dank, we doen dat graag.
De nieuwe lading:

Game of Thrones, Seizoen 1

Hung

Louie

The Newsroom, Seizoen 1

Nip/Tuck, Seizoen 1

The Pillars of the Earth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − acht =