Ticketverkoop Roadburn 2013 over 4 weken

Het volgende Roadburn festival wordt van 18 tot 21 april 2013 georganiseerd, traditiegetrouw in de Tilburgse muziektempel 013 en het nabijgelegen Patronaat. Om te breken met een andere traditie, die van de rommelige voorverkoop, wordt dit jaar iets nieuws geprobeerd

De organisatie besliste dit jaar de voorverkoop anders aan te pakken om tegemoet te komen aan de vele verzuchtingen van de ‘burners die niet of met veel moeite aan een ticket geraakten de voorbij jaren. De officiële wereldwijde internetvoorverkoop start op 4 oktober om 20:30, dit is bijna een maand vroeger dan gewoonlijk. Omdat uiteraard de Nederlandse en Belgische voorverkoopkantoren op dat moment gesloten zullen zijn wordt het Roadburnvolkje uit de lage landen vriendelijk uitgenodigd voor een heuse pre-sale party in de 013 zelf.

Om in de sfeer te komen zullen Switchblade enBunkur die avond gratis spelen terwijl je je verzekert van maximaal 2 toegangstickets per persoon. Ook in strijd met heersende tendensen kondigt Roadburn een lichte prijsdaling van de tickets aan. Een ticket voor de drie hoofddagen kost 165€, neem je de Afterburner op zondag ook mee betaal je 185€. Wie alleen zondag wil/kan komen hoest 32,50€ op om een handjevol stonerbands en een hoop uitgebluste stoners te zien. Zoals gewoonlijk zijn er geen dagtickets beschikbaar voor het hoofdfestival.

Wat de programmatie betreft wisten we al dat Jus Oborn van Electric Wizzard en Neige van Alcest een curatorfunctie hadden gekregen en er zouden spelen met hun respectievelijke bands, dat Godflesh terugkeert en dat er een reünie van Die Kreuzen wordt gehouden. We leren nu ook bij dat onder andere de Nederlandse deathmetalveteranen Asphyx, het Japanse wacko combo Sigh, de Portugese doomers Process Of Guilt en onze eigen Amenra erbij zullen zijn, naast nog heel wat andere groepen natuurlijk. Houd u vooral de website in de gaten om de affiche te zien aangroeien en te beslissen of een tripje naar de 013 op 4 oktober en in april de moeite waard zullen zijn. Wij denken alvast van wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + twee =