Willow in zee met Belgische designers

Een nieuwe song van Willow, getiteld “Sweater”, bracht vorige week de bal aan het rollen: de Belgische band maakt momenteel promotie voor het nieuwe album We The Young. Gisteren maakte de groep ook bekend dat ze met vijf jonge Belgische designers samenwerken om unieke sweaters te ontwerpen.

De vijf ontwerpers zijn Black Balloon, My Daily Wood, Titi + The German Kid, Honest Crooks en Made By Chickies. Zij hebben elk een design aangeleverd voor een exclusieve sweater. De truien zullen binnenkort via tal van wedstrijden verloot worden, onder andere via Facebook, het festival Casablanca en Studio Brussel. Hou de bekende kanalen dus in het oog en misschien maak je wel kans op een van de vijf unieke exemplaren. Voor alle anderen: bekijk nog eens die geweldige “virtual reality videoclip” van Willow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − 3 =