Lamb Of God frontman in de cel

Randy Blythe, de flamboyante zanger van de Amerikaanse metalband Lamb Of God, werd gisteren door de Tsjechische politie voor het optreden van de band gearresteerd en opgesloten. Hij wordt beschuldigd van doodslag.

De beschuldigingen hebben betrekking op een optreden van de band in 2010. Toen overleed een fan aan zijn verwondingen opgelopen tijdens het Lamb Of God optreden. De man was op het podium geklommen om te stage-diven en dat liep uiteindelijk faliekant af. Randy Blythe wordt er door het Tsjechische gerecht van beschuldigd op één of ander manier mede verantwoordelijk te zijn voor de man zijn lethale verwondingen.

De bandleden becommentarieerden de arrestatie van hun zanger in scherpe bewoordingen en verklaarden overtuigd te zijn van Blythe’s onschuld en dat hij rap terug vrij zou zijn. Dat valt echter allemaal nog te bezien als er meer duidelijkheid komt over de zaak. Uiteraard zijn alle optredens van Lamb Of God tot nader order afgezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =