Tsjechië vs. Portugal

Op dit moment maken Tsjechië en Portugal uit wie er naar de halve finale van het voetbal EK mag. We spelen het spelletje mee op onze manier en laten u kiezen uit 2 Bandcamp-artiesten uit de duellerende landen: Tongue en Maltês.

Maltês is een Portugese muzikant die met zijn melancholische rookstem en bluesy songs je zo meeneemt naar warme winderige avonden aan het strand in de zilte oceaanlucht
In Tsjechoslowakije werden de jaren tachtig heel wat anders beleefd dan bij ons, ze hebben daar dus nog wat in te halen. Tongue is daar in ieder geval goed mee bezig, we horen goth, wave, post-punk en zelfs nog een streepje garage rock in deze nummers.

Zie jij een duidelijke winnaar? Laat het ons gerust weten op het forum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − twee =