M-idzomer strikt CocoRosie, Absynthe Minded en Jazzanova

Van 2 tot en met 5 augustus kun je in de binnentuin van het Leuvense museum M terecht voor een reeks van zomerconcerten. Verder is er opnieuw een aanbod van dans, woord, comedy en expo. De organisatie van M-idzomer heeft intussen het volledige programma bekend gemaakt.

Op muzikaal vlak pakt het Leuvense zomerfestival uit met een aantal mooie namen: CocoRosie, Jazzanova, José James, Intergalactic Lovers, Absynthe Minded, Amatorski, Isbells en Spinvis. Vooral de aankondiging van CocoRosie springt in het oog: het vrouwelijke duo heeft net een nieuwe single uitgebracht en brengt binnenkort een nieuw album uit. De single (en b-side) kun je hieronder beluisteren.

Verder is er ook comedy met namen als Guga, Xander De Rycke en Katinka Polderman. In Museum M is er tijdens de vier concertdagen een tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Sol LeWitt. Een combiticket kost 75 euro en geeft toegang tot alle festiviteiten. Voor losse dagtickets betaal je 23 euro in voorverkoop en 27 euro aan de kassa. Meer informatie is te vinden op de website van M-idzomer.

CocoRosie :: We Are On Fire

CocoRosie :: Tearz for Animals (ft. Antony Hegarty)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 + drie =