Eén album, weeral, niet genoeg voor Devin Townsend

De hyperproductieve Canadese metalmuzikant Devin Townsend kondigde enkele weken geleden op twitter aan weer een album klaar te hebben. Het album heet Epicloud en wordt losgelaten op 24 september. Enkele dagen geleden had hij daar echter nog wat aan toe te voegen, via twitter uiteraard.

We laten hem zelf aan het woord:

Eerder twitterde hij ook al dat hij aan het album begon om zijn drang naar melodieuze hard rock te lenigen die plotseling opkwam tussen de Devin Townsend Project cyclus en het volgende Ziltoid album. Tijdens het creatieve proces groeide “Epicloud” dan toch weer uit tot epische proporties. Devin belooft ons een experimenteel, uniek, mooi, melancholisch album dat je erg luid hoort af te spelen. Wij zijn alvast benieuwd. Lees in tussentijd gerust nog eens onze Devin Townsend special van vorig jaar na.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 2 =