Drums Are For Parades en de AB slaan handen ineen

Een nieuw jaar begint voor veel mensen met goede voornemens die even snel weer overboord gegooid worden, zo niet voor het Gentse Drums Are For Parades die afgelopen jaar hun debuutalbum Master uitbrachten. Zij zullen dit jaar een speciale samenwerking met de AB aangaan die aan het einde van het jaar als eindresultaat een eigenzinnige EP moet opleveren.

Het hoe of wat blijft op het moment allemaal zeer mysterieus, al weten we alvast dat er gastzangers te horen zullen zijn op de EP die volledig zal bestaan uit nieuwe nummers. Zoals ze afgelopen jaar in een interview met goddeau al aankondigden wil Drums Are For Parades “voor verrassingen blijven zorgen, er moet evolutie zijn. We blijven dezelfde band maar schuwen het experiment niet, integendeel, we zoeken het op. We gaan nu vooral met het huidige album spelen maar ongetwijfeld lopen we nieuwe mensen tegen het lijf, waaruit dan nieuwe samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan. We willen muziek blijven maken, no matter what.”

Binnenkort zal de sluier opgelicht worden van dit eerste samenwerkingsverband via de sites van de AB en de band zelf. Maar om alvast in de stemming te komen kunt U naar de ABClub afzakken voor een Late Night Show na het concert van The Cult en Masters Of Reality op dinsdag 1 februari.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht − 3 =