An Pierlé and White Velvet terug met Hinterland

Het was even stil rondom An Pierlé en haar band White Velvet nadat ze de archieven opentrokken op Singles & Rarities in 2008. Dat mocht ook wel een keer na het jarenlange touren en de drie studioalbums die de Gentse uitbracht. Maar gedaan nu met het op de lauweren rusten, Hinterland zal 18 oktober het levenslicht zien.

Ooit was Pierlé meer bekend om haar podiumattributen dan van haar muziek, maar die tijden liggen gelukkig al tijden achter ons. Na Mud Stories, Helium Sunset en An Pierlé & White Velvet is het tijd voor het vierde studioalbum Hinterland. Wat er onder andere in dat achterland van Pierlé gelegen is kunt U alvast beluisteren via de gratis download “On Sunday” die U hier ophaalt. De nieuwe single heet “Broke My Bones” en voila, hier de videoclip:

An Pierlé & White Velvet speelt twee try-outs in de Charlatan in Gent en de Cinema Sauvenière in Luik voordat Hinterland 6 november officieel voorgesteld wordt in de AB.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 − 1 =