Chantal Acda + Craig Ward = True Bypass

Na een eerdere samenwerking voor het nummer “Million Times” van Chacda, hebben Chantal Acda en Craig Ward elkaar nu opnieuw gevonden voor het nieuwe project True Bypass. Hun debuutplaat is vanaf 15 september verkrijgbaar in de betere webshop/platenzaak.

Vorig jaar hield dame Acda ons nog op de hoogte van haar belevenissen tijdens haar Britse tour met soloproject Sleepingdog en Craig Ward kennen we natuurlijk nog van onder andere dEUS, The Love Substitutes, Kiss My Jazz en iH8Camera. Voorstellen is dus niet echt meer nodig. De muziek van True Bypass is vers, spontaan tot stand gekomen op een ongepolijste directe manier. De plaat werd gemasterd door Uwe Teichert en de briljante hoesfoto’s zijn van Wannabesfotograaf Tim Broddin.

De tracklist van True Bypass::

 1. The Lake
 2. Hallway
 3. Elskan
 4. Love We Are
 5. Trying To Make It Home
 6. Drawing The Lines
 7. For This Life
 8. How To Find
 9. Tickytok

De groep live zien kan op :

 • 12 september Once in a While Gent
 • 16 september Café Modele Brussel
 • 17 september Sugarbeat Tienen
 • 18 september Chambre D’Amis St. Truiden
 • 19 september Theatre des Flutes/ Soirees Cerises Brussel

De eerste single ” How to Find” komt in september als 7inch uit.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 1 =