ENOLA VI.BE: Ricardo González

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Ricardo González.

Ricardo González is een Mexicaanse singer-songwriter, die tien jaar geleden Desperados inruilde voor Stella Artois en sindsdien zijn natuurlijke habitat vindt in het stadspark en de podia in Leuven, gewapend met gitaar en een warme stem. Zijn zielenroerselen vinden hun weg in een fijne cocktail van power pop en akoestische rock oftewel een intieme clash van wel heb je nou daar tussen zacht getokkel en catchy melodieën. Het frivole “Sometimes”, dat doet denken aan flarden Nick Drake en Tom McRae en het naar Britpop ruikende “Shake Me Up” fungeren hierbij als twee uiteinden op dit harmonieuze continuüm. Wordt vervolgd als u het ons vraagt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + zeven =