Affiche Pinkpop volledig

Het Nederlandse festival Pinkpop heeft zijn affiche vervolledigd. Ondermeer The Black Box Revelation werd op het laatste nippertje nog aan het programma toegevoegd waarop ook al kleppers als Mika, Rammstein en Motörhead prijkten.

Ging het een aantal jaren geleden nog slecht met het toen financieel noodlijdende Pinkpop, dan lijken die problemen voor organisator Jan Smeets nu zo goed als van de baan. Het driedaagse festival kan voor haar 41ste editie rekenen op een aantal grote namen als bovenvernoemde, maar ook ondermeer Yeasayer, Gossip, Editors, The Prodigy en Pixies zakken af naar het Nederlndse Landgraaf.

Pinkpop heeft altijd al een plaats geboden aan opkomend talent, en uit een soort talentenjacht werden dit jaar de Britse acts Everything Everything en singer-songwriter Jon Allen geselecteerd. De andere drie namen die nog aan de affiche werden toegevoegd zijn onze eigen Black Box Revelation, en de Britten van The Maccabees en General Fiasco.

Qua ticketverkoop heeft Pinkpop inmiddels de “magische grens van 60.000” tickets overschreden, zoals het letterlijk op de website van het festival te lezen staat. Pinkpop zal dit jaar plaatsvinden op 28, 29 en 30 mei.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + vier =