UPDATE ROCK WERCHTER :: Ook The Temper Trap komt

Maandag maakte de Schuer in één klap 6 nieuwe namen bekend: Faithless, Jack Johnson, The Gossip, Vitalic, La Roux en Florence + The Machine zijn het verse bloed. Ondertussen heeft ook The Temper Trap op MySpace bevestigd dat ze naar het festival komen.

Rock Werchter is al lang niet meer enkel rock; het festival staat bekend om ons telkens weer te bestoken met een breed scala aan genres en artiesten. Dit jaar gaan ze door op datzelfde elan, want met Faithless en Vitalic wordt er dance toegevoegd aan de line up. Jack Johnson en The Gossip geven ons een resem meezingers en ook La Roux en Florence + The Machine zullen ons niet doen stilstaan.

Ondertussen hebben ook de Australiërs van The Temper Trap op hun MySpace bevestigd dat ze op zaterdag 3 juli afzakken naar de heilige wei van Werchter. Met hun kraakverse debuut Conditions en hun superhit “Sweet Disposition” zullen ze geen probleem hebben om de Marquee of het publiek aan de Mainstage aan het dansen te krijgen.

Voor ieder wat wils dus, op deze nog lang niet voltooide affiche. We zullen zowel oude bekenden als nieuwe gezichten te zien krijgen. Het zal immers al de zesde passage van Faithless worden op de wei. Vitalic en The Gossip zien we voor de tweede maal terug, La Roux, Jack Johnson, Florence en The Temper Trap zullen voor de eerste maal over de brug van Werchter denderen.

De voorlopige affiche van Rock Werchter 2010:

  • Donderdag 1 juli: Muse, Faithless, La Roux
  • Vrijdag 2 juli : Green Day, Jack Johnson
  • Zaterdag 3 juli: Rammstein, P!nk, The Gossip, Florence + The Machine, The Temper Trap
  • Zondag 4 juli: Pearl Jam, Vitalic

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 1 =