Weezer annuleert optredens na crash tourbus

Weezer moet de eerstvolgende concerten van zijn Raditude-tour annuleren na een busongeval waarbij zanger Rivers Cuomo betrokken was. Cuomo heeft verschillende ribben gebroken maar zou snel opnieuw de oude zijn.

Toen de band op weg was naar een optreden in Boston, slipte Cuomo’s tourbus over een ijsplek en het voertuig werd over de snelweg gekatapulteerd, belandde na een dolle rit uiteindelijk in een nabijgelegen sloot en werd bedolven onder de modder. Op dat moment lagen de zanger, zijn gezin, de nanny en zijn persoonlijke assistente achteraan in de bus te slapen. De hulpdiensten hadden de grootste moeite om de passagiers uit het wrak te bevrijden. Als bij wonder bleven de echtgenote en het 2-jarige dochtertje ongedeerd. Cuomo en zijn assistente werden met ernstige verwondingen overgebracht naar het plaatselijke hospitaal. Daar werden bij de zanger verschillende gebroken ribben vastgesteld. Hij blijft voorlopig in observatie.

Karl Koch, de webmaster van weezer.com, laat ondertussen weten dat de band hoopt dat ze de geannuleerde data op een later moment toch kunnen inhalen.

Weezer werd opgericht in 1992 en werd vooral bekend met hits als “Buddy Holly” en “Say It Ain’t So”. Hun laatste album Raditude kwam uit op 3 november.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + 14 =