Them Crooked Vultures streamen volledig album op YouTube

Een paar weken geleden schreeuwden we het hier al van de daken, het debuutalbum Them Crooked Vultures van de supergroep rondom Josh Homme, Dave Grohl en oldie John Paul Jones is eindelijk af en vanaf 16 november af te halen bij uw favoriete platenboer. Wil U echter weten wat U in huis haalt met deze heren en of ze de vele lofuitingen allemaal waarmaken, dan haast U nu snel naar YouTube.

Vannacht was daar namelijk de langverwachte aankondiging op twitter: “Fuck Patience, Let’s Dance” met een link naar hun YouTube kanaal. De dertien nummers zijn sindsdien integraal te beluisteren en het embedden wordt ook vooral aangemoedigd waarmee de band een welgemeende fuck you lijkt te willen maken naar alle auteursrechtenorganisaties in de wereld. Al lijkt de pre-streaming ook te maken te hebben met het eventueel voortijdig lekken van het selftitled album deze week.

Oordeel zelf of de mannen het waard zijn en begin ook maar vast te sparen voor die handjevol concerten die ze onder andere in Keulen en Londen zullen doen (mocht de passage op Pukkelpop U voorbij zijn gegaan).

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + zes =