Birthday Nights voor 15 jaar Toutpartout

Kameleon Toutpartout is als booking agentschap, promotor en platenlabel een naam als een klok in de muziekwereld, en voor elke liefhebber/muzikant van alternatieve muziek de te onthouden naam. Reden te meer om 15 jaar vol goede muziek eens mooi in de kijker te zetten met Birthday Nights in zowel Londen op 26 november als in Brussel op 28 en 29 november. Het verjaardagspartijtje is dé ideale gelegenheid voor al wie eens een blik wil werpen op de meest belangrijke en veelbelovende artiesten die Toutpartout op dit moment in zijn etalageraam heeft staan.

Het in 1994 door musicomaniac Steven Thomassen opgerichte Toutpartout heeft potten gebroken als Europees booking agentschap slash promotor in België en Nederland voor alternatieve (indie)bands en als avontuurlijk en kleurrijk label onder de naam Labelman. Als resultaat van een focus op authentieke artiesten en een persoonlijke aanpak mag Toutpartout zich ondertussen niet alleen booking agent noemen van bands als Wire, Great Lake Swimmers, Joe Gideon & The Shark en Peter Broderick, maar ook promotor van paradepaardjes als Explosions In The Sky, Electric President, Peaches, Architecture in Helsinki, Fleet Foxes en Andrew Bird. Ook Labelman heeft de wind in de zeilen met releases van onder meer Krakow, Vandal X en Twilight Singers.

Met bands onder hun vleugels die heel het jaar de grootste concertzalen en festivals over heel Europa afschuimen, heeft Toutpartout kennis kunnen maken van de crème de la crème van de grootste venues. Hieruit werden de Londense Scala en de Brusselse Botanique uitgekozen voor Birthday Nights op respectievelijk 26, en 27 en 28 november. Verwacht u aan de beste indiemuziek met een randje, op dit moment aan boord van het Toutpartout schip, met Micah P. Hinson, The Cave Singers, Scout Niblett, SHIT and SHINE, Tony Dekker (Great Lake Swimmers), Will Johnson en Jason Molina, Joe Gideon & The Shark en Hank & Lily op zaterdag 28 november. Afsluiten doen ze op zondag 29 november met The Black Heart Procession, Deer Tick, Lightning Dust, Githead, Dosh en Phosphorescent.

Prijzen voor dit unieke verjaardagsfeestje in de Botanique in Brussel variëren tussen 17 en 34 euro. Wees er snel bij!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × twee =