Going Missing :: De gitaar van Maxïmo Park

De laatste dagen lijkt de criminaliteit hoogtij te vieren in muziekland. Zo werd Pearl Jam’s Jeff Ament overvallen, schreven de Rumble Strips er een nummer over en is Maxïmo Park gitarist Duncan Lloyd één van zijn favoriete gitaren kwijt.

Beter gezegd, de gitaar werd gestolen in thuisstad Newcastle nog voordat het eerste optreden van hun Britse tour begonnen was. Het gaat hier overigens niet om zomaar een gitaar, nee dit gaat om een zeer waardevolle goud/bruine Gretsch Country Gent uit 1979 eerder bespeeld door niemand minder dan Joe Strummer van The Clash, maar ook door Stella Barker van het obscure eighties bandje The Belle Stars. Mocht U de gitaar hebben gespot – al is het wel een afstand Newcastle/Vlaanderen -, dan kunt U zich melden bij de platenmaatschappij via maximopark@warprecords.com die een riante beloning zullen uitloven aan de eerlijke vinder.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 10 =