Update :: Pukkelpop 2009 :: laat het namen gooien maar beginnen

De eerste krokussen komen al naar boven dus dat wil zeggen dat het weideseizoen weergaat beginnen. Afgelopen weekend werd al bekend dat het Glastonbury festival helemaal uitverkocht is, Rock Werchter heeft de eerste namen ook al uit de doeken gedaan -en de rollators boven gehaald- en vandaag kwam Lowlands in Nederland met hun eerste namen.
UPDATE 02/04/2009 Weer nieuwe namen Pukkelpop door bands bevestigd.

21/22 en 23 augustus aanstaande staan de Arctic Monkeys, Basement Jaxx, Bon Iver, La Caravane Passe en de Crookers in het polderlandschap wat betekent dat er een erg grote kans bestaat dat diezelfde bands vanaf de 20e ook afzakken naar Hasselt voor Pukkelpop. De band van Alex Turner staat de 21e in Erfurt op het Highfield festival en die dikke 500km naar Biddinghuizen nodigen alvast uit naar een afslag naar links richting Kiewitweide. Namen die al bevestigd zijn voor Pukkelpop door de bands op hun MySpace pagina’s zijn: Booka Shade (20e), Dananananaykroyd (21e), Hudson Mohawke (22e) en Marujah -al klopt de datum daar niet en is Hasselt bij ons weten nog niet geannexeerd door Luxemburg-.

UPDATE 09/02/2009 – Ook Life of Agony met voorman Keith Caputo hebben via hun MySpace blog inmiddels bevestigd dat ze op Pukkelpop zullen staan -.

UPDATE 12/02/2009 – Ook Aeroplane heeft inmiddels via hun MySpace bevestigd -.

UPDATE 02/04/2009 – James Yuill, And So I Watch You From Afar, Brookes Brothers en Don Rimini zijn via hun sites bevestigd -.

Pukkelpop

20/08

  • Aeroplane
  • Booka Shade
  • James Yuill
  • And So I Watch You From Afar

21/08

  • Dananananaykroyd
  • Brookes Brothers

22/08

  • Hudson Mohawke
  • Life of Agony

n.n.b.

  • Marujah
  • Don Rimini

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × twee =