El Guapo Stuntteam houdt er definitief mee op

Geen drie wild solerende gitaren meer, geen door adrenaline voortgestuwde drums meer en geen in brand staande stuntmannen meer. El Guapo Stuntteam, één van de best live acts in België houdt het voor bekeken. In december kondigden ze al een pauze aan, maar nu valt het doek definitief.

El Guapo Stuntteam heeft nog wel een nieuw album klaar. Dat zal ook nog worden uitgebracht, maar daarna is het over en uit. Hun allerlaatste wapenfeit zal op 28 maart doorgaan in de Muziekodroom in Hasselt, waar ze een afscheidsconcert geven.

De band ontstond in 1995 en met grote voorbeelden als MC5 en Turbonegro bracht El Guapo een mengeling van garage rock, hard rock en blues rock. Al snel kreeg de groep door zijn vlammende optredens een trouwe aanhang en speelt ze samen met o.a. The Monsters en Turbonegro. In 2004 haalt El Guapo Stuntteam nog de finale van Humo’s Rock Rally.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + tien =