Placebo :: 28 november 2006, Sportpaleis

Placebo, 28 november 2006, Sportpaleis

We schreven het al eerder: op een diefje is Placebo een grote band geworden. In het begin nog opzichtig een duwtje in de rug gekregen van David Bowie, wisten de androgyne Brian Molko en groep met supersingles als “Pure Morning” en “Taste In Man” langzamerhand de harten van velen te veroveren. En dus kon er na een passage op Werchter en Pukkelpop deze zomer, een uitverkocht Sportpaleis bij. Het was de bekroning op wat alweer een goed jaar was voor Placebo.
En dat werd gevierd met een stevige portie nieuw werk bij aanvang van het concert. Onderweg werd al eens een broek gescheurd, maar uiteindelijk kreeg het publiek dan toch zijn portie hits tot en met afsluiter “Bitter End”.

In The CameraEye van onze vrouw: Een gekortwiekte Brian Molko.

http://www.placebo.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + 7 =