Helder :: 20 september 2006, TRIX

Helder, 20 september 2006, TRIX

Ze hadden het daar zo hard nodig in Antwerpen: was de “metropool” verantwoordelijk geweest voor de explosie aan goeie muziek die België vanaf halverwege de jaren negentig te verstouwen kreeg, hadden de sinjoren geen deftige concertzaal. Met de komst van Petrol en sinds vorige week de indieclub TRIX moet dat hiaat nu eindelijk opgevuld worden. Double bills als M Ward en Joan As Policewoman zullen ongetwijfeld een nieuw publiek naar de zaal trekken, ook naar de passage van The Whitest Boy Alive is het uitkijken.

In The CameraEye van onze vrouw: Multi-instrumentalist Helder, één van de artiesten die de nieuwe TRIX-zaal vorige woensdag mocht komen inzingen.

http://www.trixonline.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − 12 =