De staylist van (mvs)

Eeuwen geleden, toen de helft van enola.be nog goddeau.com was, was er ook het goddeauforum waar mixtapejes werden uitgewisseld. Het was een bezigheid waar ik me toen met plezier op smeet, en het resultaat ervan zette ik later online als ‘radio goddeau’. Gezond en wel in quarantaine vond ik de tijd om eindelijk nog eens een nieuwe aflevering te maken. Mooi met een kant A en een kant B; zoals het een cassetje betaamt.

Als je zo lang geen mixtape meer hebt gemaakt, is het bronnenmateriaal oneindig. Bij het selecteren van mijn shortlist merkte ik echter hoe ik bleef haken bij de iets donkerdere nummers die ik de laatste jaren heb leren kennen. Het zal wel niet verbazen dat het net The Murder Capital, Algiers en Lost Under Heaven waren die in deze verwarrende tijden de ideale soundtrack bleken. Toch probeerde ik om dan toch het licht aan het einde van de tunnel te zien. Hou vol, het komt goed, ooit komen we hier weer uit.

En als dat het geval is, dan vind je me in een concertzaal naar keuze steevast links vooraan. Pintje?

Kant A:

Kant B:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − 7 =