243 Acts gekend voor komende editie Eurosonic

Nadat ESNS (Eurosonic Noorderslag) eerder al 173 acts aankondigde voor Eurosonic, komt de organisatie deze week met een zeventigtal nieuwe opkomende talenten. Onder de bevestigingen zijn Brides Of Lucifer (be), Bríet (is), Shht (be), Ina Wroldsen (no), LYZZA (nl), Ocean Wisdom (gb), De Beren Gieren (be) en Perro (es) bevestigd voor een showcase in Groningen.

ESNS voegt de volgende acts toe aan de line-up voor het festival in januari: Akkan (es), Alessio Bondì (it), Andrra (de), Anna Leone (se), Antonia Vai (hu), Boxinbox (es), Brides Of Lucifer (be), Bríet (is), Cassia (gb), Cavetown (gb), Chloé & Vassilena Serafimova: Sequenza Live (fr), De Beren Gieren (be), Disiz La Peste (fr), Eerie Wanda (nl), Elderbrook (gb), Eliza (gb), Esinam (be), Fangclub (ie), Ferris & Sylvester (gb), Fjørt (de), Fogo Fogo (pt), Gato Preto (de), Glass Museum (be), Hania Rani (pl), Helen (ro), Her Skin (it), Hugar (is), Hyperculte (ch), Ina Wroldsen (no), Jansky (es), John Moods (de), Jungstötter (de), Karpov Not Kasparov (ro), Kawala (gb), Klimaforandringer (dk), Kokoroko (gb), Laura Misch (gb), Lewis OfMan (fr), Lilla Vargen (ie), Linn Koch-Emmery (se), Lord Kesseli & The Drums (ch), Lova (se), LYZZA (nl), Maarja Nuut & Ruum (ee), Maike Zazie (de), Mio (fi), Mnnqns (fr), Muyayo Rif (es), Naked Cameo (at), Ocean Wisdom (gb), Odd Beholder (ch), Onipa (gb), Perro (es), Phoenician Drive (be), Punčke (hr), Queen Zee (gb), Say Yes Dog (lu), Sea Moya (de), SEM&STÈNN (it), Shht (be), Someone (nl), Stikstof (be), The Slow Readers Club (gb), Thorsteinn Einarsson (at), Vinila Von Bismark (es), Warhola (be), Weed & Dolphins (by), Whales (pt), Yellowstraps (be) en Σtella (gr). Meer namen worden in de komende weken aangekondigd.

Eurosonic Noorderslag is hèt showcasefestival van Europa en geldt internationaal als het meest belangrijke platform voor Europese muziek, zowel voor muziekliefhebbers als voor professionals uit de muziekindustrie. Het festival vindt plaats van 16 t/m 19 januari 2019 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + negentien =