Barely Autumn :: Vinyly Live Session

Beetje Eels. Vette vleug Neil Young, ergens. Een hint slowcore ginder. Nico Kennes ademt Duyster, en op deze Vinyly Live Session van zijn band Barely Autumn hoor je nog eens waarom dat geen slecht idee is.

Dik tien jaar geleden kon je er de straten mee plaveien, vandaag zijn ze zoek als een speld in een hooiberg: mensen die het vak leerden door de Neil Youngplaten van hun vader van voor naar achter te verkennen, die ooit midscheeps werden getroffen door een twang recht uit andermans hart. Nico Kennes doet alsof R&B de boel niét heeft overgenomen, en huldigt het lievere snarenwerk alsof hij met hip zijn niets te maken wil hebben. Goed voor hem, want deze Vinyly Live-sessie laat horen dat er absoluut geen reden is zijn muziek te negeren. Nu nog werken aan die al te schutterige bindteksten, en het komt wel goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 16 =