Sjock strikt The Mummies en The Hackensaw Boys

Sjock flikt het opnieuw om een hoop andere Europese festivals nijdig en jaloers, ja wellicht zelfs depressief en wanhopig te maken. Want. The Mummies. Jazeker. The Mummies! De enige show in gans Europa dit jaar. En alsof die band alleen al niet genoeg reden is om nu alvast voor de festivalpoorten van Gierle Sjock City te gaan liggen, knalt de organisatie ook nog de volgende drie acts erbij: The Hackensaw Boys (US), Captain Kaiser (B) en Labretta Suede and the Motel 6 (NZ).

De 43e editie van hét rock-‘n’-rollfestival van Europa wordt gehouden op 6, 7 en 8 juli 2018 in Gierle, nabij Turnhout. Eerder werden onder meer al Pennywise, Descendents, Dead Kennedys, Turbonegro, Reverend Horton Heat, Dwarves, No Fun At All en Lords of Altamont aangekondigd. De laatste namen voor de drie podia van Sjock (te weten Main Stage, Titty Twister en The Bang Bang Stage) worden komende tijd bekendgemaakt. Het programma tot nu toe staat hier ziet er als volgt uit:

Main Stage: Pennywise (US), Descendents (US), Dead Kennedys (US), Turbonegro (NO), The Mummies (US), Dwarves (US), No Fun at All (SWE), Lords of Altamont (US), Nick Oliveri Band (US), Five Horse Johnson (US), Nine Pound Hammer (US), The Legendary Kid Combo (IT), The Darts (US), Blackup (BE), Los Coyote Men (UK), This Means War (BE-NL), Mind Rays (BE), Shotgun Sawyer (US), Rotten Foxes (UK).

Titty Twister: Reverend Horton Heat (US), Nico Duportal and his Rhythm Dudes, James Intveld (US), The Hackensaw Boys (US), Messer Chups, Bebo and the Goodtime Boys, Jameson’s Gentlemen (EUR), Bailey Dee, The Wise Guyz (UKR), The Fuzillis (UK), The Hoodoo Tones (FR), Georgina Peach and the Originators, Pat Reedy and the Longtime Goners (US), Wild Deuces, Lil’ Sal and the Wildtones (NL), Texarkana Trio (BE/NL), Link!, Supersonics.

Sjock vindt plaats van 6 t/m 8 juli. Alle info: www.sjock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 11 =