Kasabian, dEUS en Manic Street Preachers naar Lokerse Feesten

Twee dagen en zeven knallers erbij voor de Lokerse Feesten! Het festival brengt een bruisende mix van Britpop en electronic beats in de vorm van o.a. Kasabian, Manic Street Preachers, 2MANYDJS en Gary Numan.

Kasabian, new-look dEUS (met nieuwe gitarist!) en Manic Street Preachers zorgen op vrijdag 10 augustus voor de indie rock ’n roll hoogmis van de festivalzomer. En zaterdag 11 augustus presenteert Red Bull Elektropedia één lange ode aan electronic beats, met legendarische EBM pioniers Front 242, 2MANYDJS (live, met een speciale Bonzai On Valium set), de herboren Gary Numan én Cherry Moon Legends die een unieke homecoming set spelen. Gezien ook de Red Bull Elektropedia room die dag in het teken van Cherry Moon zal staan (line up wordt later bekend gemaakt), komt er geen apart indoorticket.

De 44ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus met verder ook o.a. Gojira, Steel Panther, Brides Of Lucifer, Dropkick Murphys, Bad Religion, Turbonegro, Arsenal en Simple Minds. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + 4 =