Rock Werchter stelt zijn Belgen voor

Studio Brussel kleurt deze week zwart, geel en rood. Dat is een prima aanleiding om de Belgen die dit jaar op Rock Werchter staan voor te stellen. Gevestigde waarden, nieuw talent en divers in genre. Triggerfinger, Arsenal, Angèle, Equal Idiots, Todiefor en blackwave. zijn de jongste toevoegingen.

Triggerfinger staat op donderdag 5 juli op Rock Werchter. Arsenal op vrijdag 6 juli. Angèle komt op zaterdag 7 juli naar het festival. Op zondag 8 juli geven Equal Idiots en – de eerder al aangekondigde- Roméo Elvis x Le Motel present. Todiefor en blackwave. zijn eveneens bevestigd voor Rock Werchter 2018. Hun speeldatum moet nog ingevuld worden echter.

De affiche kent voorlopig deze vorm:

Donderdag 5 juli 2017: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, The Script, James Bay, Marshmello, Alice In Chains, Anne-Marie, At The Drive In, Black Rebel Motorcycle Club, Triggerfinger, The Vaccines, Vince Staples.

Vrijdag 6 juli 2017: The Killers, London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard, Anderson .Paak & The Free Nationals, Angus & Julia Stone, Arsenal, The Kooks, IAMDDB.

Zaterdag 7 juli 2017: Pearl Jam, Jack White, Jack Johnson, Fleet Foxes, Khalid, MGMT, Stereophonics, Stone Sour, Petit Biscuit, JP Cooper, Angèle.

Zondag 8 juli 2017: Arctic Monkeys, Nick Cave And The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Eels, David Byrne, George Ezra, Fever Ray, Kaleo, Roméo Elvis, Rone, PVRIS, Equal Idiots.

Ook bevestigd, speeldatum nog te bepalen: blackwave., Todiefor.

Rock Werchter vindt plaats van 5 t/m 8 juli 2018 in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + 18 =