Cactusfestival strikt Slowdive, Goldfrapp en Tune-Yards

Het programma van het 37ste Cactusfestival valt met het toevoegen van Emeli Sandé, Sampha, Charlotte Gainsbourg en Tune-Yards langzaam maar zeker in z’n definitieve plooi.

De charismatische Schotse souldiva Emeli Sandé sluit op zaterdag 14 juli het festival af. Eerder die dag staat ook de nieuwe Britse wonderboy van de electrosoul Sampha met z’n band op het festival. Verder bevestigden ook nog twee andere straffe madammen hun komst naar het festival op die dag: Charlotte Gainsbourg, die met ‘Rest’ net een nieuw beklijvend album afleverde en ook Merril Garbus en haar Tune-Yards. Alle vier deze acts komen voor een exclusief zomerconcert naar Brugge.

Voor zondag 15 juli bevestigden ondertussen ook de pioniers van de shoegaze Slowdive hun komst naar het Minnewaterpark evenals het electropopduo Goldfrapp.

Cactusfestival 2018 vindt plaats op 13, 14 en 15 juli in het Brugse Minnewaterpark met o.a. Nils Frahm, Triggerfinger, Mogwai, Arsenal, Intergalactic Lovers en Strand Of Oaks . Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × vier =