Paaspop dikt affiche aan met flink pak nieuwe namen

De alles overtreffende summa cum laude-editie. Dat is het doel van Paaspop voor komend jaar. Niet alleen qua decoratie & aankleding van het festivalterrein, en wat betreft uitbreiding van de podia & area’s trekt Paaspop dit jaar weer alles uit de kast. Ook het programma met ongeveer 200 (inter)nationale acts zal de bezoekers opnieuw verrassen, verbazen en ontroeren met als nieuwe namen o.a. BLØF, Memphis Maniacs en Oostblok.

Vandaag worden daar BLØF, Bontgenoten, Dans & Grietje, Elvis@theChapel, Groen als gras, Kiki Schippers met band, Kraantje Pappie, The Marinos, Memphis Maniacs, MOKSI, Naffz, Nitty Wow, Ooostblok, Paashaas de Musical, Pyrates, Rollerskate Disco Snolly, Trafassi, Vengaboys en Wipneus & Pim aan toegevoegd.

Eerder werden onder meer al Bastille, De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Nothing But Thieves, Rico & Sticks, Ronnie Flex & Deuxperience en Triggerfinger aangekondigd. De komende tijd wordt de rest van het programma bekendgemaakt, dat op de website staat.

De Eindhovense technocollectieven Dans & Grietje (op vrijdag); Groen als gras (het concept van Herrie met Gerrie) op zaterdag en Bontgenoten op Paaszondag zullen een nieuwe techno-deephouse area hosten.

Tevens komt er een heuse retro seventies-eighties Rollerskatebaan genaamd Disco Snolly waar disco in het breedste zin van het woord wordt gedraaid. The Angels (die vorig jaar al op Paaspop te bewonderen waren) laten hier in opvallende glitteroutfits stijlvolle disco-moves zien. Rollerskates worden gratis verhuurd.

Paaspop vindt plaats van 30 maart t/m 1 april in Schijndel (NL). Info en tickets: www.paaspop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =